Bijeenkomsten - Laat u informeren!

De aandacht voor MVO groeit met de dag. In het woud van MVO-thema’s, -initiatieven, -standaarden, -opvattingen en -criteria kan ISO 26000, de internationale MVO-richtlijn, overzicht en structuur bieden. ISO 26000 gaat immers over zowel de inhoudelijke invulling aan MVO èn het proces van MVO-implementatie en heeft de potentie in zich om misschien wel de meest gezaghebbende MVO-standaard ter wereld te worden. Voor iedere organisatie die aan de slag wil met MVO of daar al volop mee bezig is, is ISO 26000 dus interessant.

Daarnaast: MVO is nu certificeerbaar, de MVO Prestatieladder is een certificeerbare MVO-norm. Is dit interessant voor uw organisatie? En zo ja, waar dient uw organisatie dan aan te voldoen? Hoe stoom ik mijn organisatie klaar voor dit MVO-certificaat?

CSR Academy organiseert verschillende bijeenkomsten over ISO 26000 en de MVO Prestatieladder – en u bent van harte uitgenodigd. Onderstaand vindt u het overzicht van bijeenkomsten die de komende tijd worden georganiseerd, inclusief datum, locatie en tijd.

De bijeenkomsten zijn niet bedoeld voor adviseurs en studenten. 

Begin 2013 publiceert CSR Academy de data van de bijeenkomsten 'MVO volgens ISO 26000 en de MVO Prestatieladder' in 2013.  
 

Bijeenkomst 'MVO volgens ISO 26000 en de MVO Prestatieladder'

Via een korte en bondige briefing wordt u op de hoogte gebracht van de belangrijkste aspecten van de internationale MVO-richtlijn ISO 26000 en de MVO-norm MVO Prestatieladder. Via interactieve werkvormen gaan deelnemers aan de slag om te ontdekken welke aspecten van ISO 26000 en de MVO Prestatieladder van belang zijn voor hun organisatie.

Vragen en antwoorden
Deze bijeenkomst helpt u onder meer de volgende vragen te beantwoorden:

Voor wie?
De bijeenkomst is bedoeld voor iedereen uit het bedrijfsleven, de overheid, het maatschappelijk middenveld en het onderwijs die zich wil laten informeren over ISO 26000 en de MVO Prestatieladder en het praktisch implementeren van MVO-beleid. De bijeenkomsten zijn niet bedoeld voor adviseurs en studenten. 

Waar en wanneer?
De bijeenkomsten beginnen om 15:00u (inloop vanaf 14:45u) en duren tot circa 17:00u. Deelname is gratis. Er is plaats voor maximaal 12 deelnemers. De bijeenkomsten vinden plaats op ons kantoor in het centrum van Rotterdam.

Aanmelden?
Stuur een email onder vermelding van uw gegevens met uw voorkeur voor datum naar CSR Academy (info@csr-academy.com).


Meer weten?

Neem contact op met CSR Academy via telefoonnummer 010-297.40.20 of via info@csr-academy.com.